Privatlivspolitik

01. Generelt

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi forskellige typer af personoplysninger, som er informationer, der kan henføres til dig. Dette kan omfatte oplysninger, som vi indsamler, når du besøger vores website, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller når du foretager køb via vores website. Vi indsamler og behandler typisk oplysninger som et unikt ID, tekniske oplysninger om din enhed (computer, tablet eller mobiltelefon), dit IP-nummer, din geografiske placering og information om, hvilke sider du klikker på (dine interesser). Hvis du giver os dit samtykke og selv indtaster dine oplysninger, kan vi også behandle dit navn, telefonnummer, e-mailadresse, adresse og betalingsoplysninger. Dette vil typisk ske i forbindelse med oprettelse af en konto eller når du foretager et køb.

02. Sikkerhed

Vi har taget nogle forholdsregler for at beskytte dine oplysninger mod at blive slettet, offentliggjort, mistet, beskadiget eller at nogen, der ikke skulle have adgang til dem, får fat i dem. Vi vil også sørge for, at ingen misbruger dine oplysninger eller behandler dem på en måde, der er imod loven.

03. Formål

04. Videregivelse af oplysninger

Vi deler oplysninger om din brug af vores website, hvilke annoncer du får og måske klikker på, din geografiske placering og din aldersgruppe, med nogle andre virksomheder, hvis vi kender disse oplysninger. Du kan se, hvilke virksomheder det er, under "Cookies" ovenfor. Disse oplysninger bruges til at målrette annoncer. Vi bruger også nogle andre virksomheder til at opbevare og behandle data for os. Disse virksomheder må kun bruge oplysningerne på vores vegne og ikke til deres egne formål. Vi deler kun personlige oplysninger, som dit navn og din e-mailadresse, hvis du giver os lov til det. Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan beskytte dine oplysninger på en tilstrækkelig måde.

05. Indsigt og klager

Du har ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig. Hvis du ikke vil have, at vi bruger dine oplysninger, kan du sige fra når som helst. Hvis du tidligere har sagt ja til, at vi må bruge dine oplysninger, men nu har fortrudt, kan du trække dit samtykke tilbage. Hvis vi har forkerte oplysninger om dig, har du ret til at bede om, at vi retter eller sletter dem. Du kan sende en e-mail til hej@woofio.dk, hvis du har spørgsmål om dette. Hvis du vil klage over, hvordan vi behandler dine oplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

06. Ansvarlig

Websitet ejes og publiceres af: 
Woofio Aps 
CVR: 
S. Stubsvej 12
7080 Børkop
Telefon: +45 24 96 63 01 
Email: hej@woofio.dk